伊莉討論區

標題: 4時段喝水 肚不餓狂瘦身 [打印本頁]

作者: xiwu888    時間: 2009-3-25 08:50 PM     標題: 4時段喝水 肚不餓狂瘦身

作者: uiveca    時間: 2009-3-25 09:31 PM

作者: Emily0102    時間: 2009-3-25 09:57 PM

作者: tiarakiss    時間: 2009-3-26 12:32 AM

作者: 龍君    時間: 2009-3-26 12:52 AM

系謝呢^^" 沒想到這樣也可以,不過這應該下了很大的決心才是,不然中途說NO應該突然浪費時間!!

系謝你,高興^^
作者: t54135    時間: 2009-3-26 12:07 PM

作者: cvte    時間: 2009-3-26 12:13 PM

原來是利用喝水來達到飽足感
若加上運動效果會更好
謝謝分享
作者: tilmitt602    時間: 2009-3-26 12:30 PM

作者: leoushiau    時間: 2009-3-26 03:21 PM

喝水可以瘦的話~那我每天喝那麼多水不就白喝了~
嗚~都沒有瘦~反而有變胖的趨勢~
天啊~難到真的是喝水的方法錯了~
希望這個方法能挽救我的身材啊~
感謝大大的分享啊~
作者: carman38    時間: 2009-3-26 05:01 PM

我試過節食,做運動, 搽纖體霜

節食 : 一開始好快落磅, 不過會冇營養, 有好多後遺症,
       加上食返正餐就會好易反彈

運動 : 係健康,不過做完運動會令到更想食野, 做完後食野更加容易吸引,  
       令到身體變得有肌肉

搽纖體霜 : 會firm d, 不過唔係真正減到肥

西藥 : 要成世都食, 仲會有副作用 (eg. 心跳, 手震 等等..)

其實肥係因為食多左你身體所需既卡路里,

只要燃燒你多左既卡路里就可以減肥架啦!!

我用左呢個方法就係代餐,佢會令你飽肚,唔會捱餓,仲好好味

代餐仲可以加快你既新陳代謝,令你減得快,同埋減完唔會肥返

我都係用左呢個方法之後減左12磅,仲改善左便秘問題

想知多D,可以上去呢個網睇下

http://www.healthcometrue.com/easy
填完form會有營養顧問免費跟進
作者: philip24691    時間: 2009-3-26 08:31 PM

很實用的訊息,感謝您提供的資訊,謝謝分享。
作者: sister71    時間: 2009-3-26 09:35 PM

作者: ts01449892    時間: 2009-3-27 03:30 AM

果然要做俊男美女事件不容易的事
但我相信
只要有毅力堅持到底
一定能成功滴~
一起加油八~
作者: jojo2268    時間: 2009-3-27 04:39 AM

謝謝分享,讓我知道這些知識。
作者: fenvteng    時間: 2009-3-27 02:04 PM

作者: bofish    時間: 2009-3-27 09:19 PM

真的可以rf4...??
等我試試看
作者: mango421    時間: 2009-3-27 10:57 PM

作者: XantheB    時間: 2009-3-28 01:16 AM

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://wahas.com/) Powered by Discuz!